Ben jij al bekend met paraffine?

Ben jij al bekend met de paraffinepakking? Zo niet, dan is het hoog tijd om deze behandeling eens te proberen. Zeg maar dag tegen droge en ruwe handen of voeten, want vanaf nu wil je niets anders meer dan deze heerlijke pakking. De behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van je huid en de warmte die vrijkomt werkt therapeutisch tegen eventuele pijntjes en klachten. Of je nu last hebt van artritis of gewoon heerlijk zachte handen of voeten wilt, een paraffinepakking is altijd een goed idee. 


Wat is paraffine?

Paraffine is een was die bij verhitting verandert in een olie. Het wordt gemaakt van gedestilleerd petroleum en is daardoor extreem zuiver. De paraffine bevat dus absoluut geen schadelijke of onnodige stoffen. Wanneer je je handen of voeten in een bad van deze warme olie dompelt en weer laat afkoelen, vormt de paraffine een afsluitend laagje om de huid. Dit laagje zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en dat de huid intens wordt gevoed.


Wat kun je verwachten van een paraffine pakking?

De behandeling zal in een ontspannen omgeving plaatsvinden zodat je ultiem kunt genieten. Je neemt plaats op een comfortabele stoel en mag je handen of voeten in het badje met warme paraffine steken. Vaak ‘dip’ je ze een aantal keer in het badje zodat ze volledig bedekt zijn met paraffine. Nu is het tijd voor de pakking. Je handen of voeten worden nu in plastic gewikkeld zodat de paraffine zijn werk kan doen. Tijdens het inwerken van de pakking kun je heerlijk ontspannen. Je hebt het al druk genoeg, dus neem het er lekker van. Wanneer je handen of voeten na een half uur alle voedingsstoffen hebben opgenomen, wordt de paraffine verwijderd. Door het afkoelen is de paraffine gestold, waardoor het makkelijk te verwijderen is. Deze behandeling is te boeken voor
Handen € 22,50
Voeten € 22,50
Handen & voeten € 40