Welke pedicure behandeling past bij jou?

Iedereen heeft andere voeten, bij iedere voet horen anderen wensen. Bij Méla houden wij rekening met de wensen van jouw voeten.

Wij bieden verschillende soorten pedicure behandelingen aan. 

Lees hieronder meer.

Mini pedicure

Created with Sketch.

Een mini pedicure is de perfecte manier om je teennagels weer helemaal terug in vorm te krijgen. Wat je kunt verwachten? Geknipte en verzorgde teennagels en natuurlijk een gellak op de teennagels. Meer hebben je teennagels niet nodig.

Cosmetische pedicure

Created with Sketch.

Bijna niets voelt fijner dan een goede cosmetische pedicure. En toch doen we dit veel te weinig. Van een heerlijke voetmassage tot een fijne scrub, na deze voetverzorging zijn je voeten weer in topconditie en ben jij weer ontspannen en opgeladen. Je verlaat de salon met babyzachte voeten en met gezonde en mooie teennagels. Nog niet tevreden? Combineer je pedicure met een manicure. Zo zijn je voeten én handen in één behandeling helemaal klaar.

Medische pedicure

Created with Sketch.

Hebben je voeten extra verzorging nodig of heb je last van voetproblemen? Dan is een medische pedicure misschien een betere optie. Hier worden ook voetproblemen als ingegroeide teennagels en het verwijderen van eelt, eeltpitten of eksterogen aangepakt. Deze behandeling is misschien iets minder ontspannend dan een cosmetische pedicure, maar perfect voor het aanpakken van je voetproblemen. 

Medisch & Cosmetische pedicure

Created with Sketch.

Deze behandeling is perfect voor als je voetproblemen hebt maar ook wilt genieten van een heerlijke voetenbad, voetscub, voetmassage & gellak.

Je voeten zullen als nieuw zijn na deze behandeling!

Schimmel/ kalknagels behandeling

Created with Sketch.

Last van vervelende schimmelnagels? Wij hebben een pedicure behandeling die speciaal ingericht is voor de behandeling van schimmelnagels. Wat kan je verwachten van deze behandeling?

- De aangetaste schimmelnagels worden dun gefraisd.

- Er wordt een behandeladvies opgesteld.

- De juiste producten worden op de nagels aangebracht.

- Bij elke behandeling worden de schoenen gereinigd door middel van ozon.

ProVoet

Méla zit aangesloten bij de landelijke branche organisatie ProVoet. Wij beschikken over erkende diploma's en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen.