Dadi' Oil 3.75 ML + Solution Spray 50 ML

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

HFL Solution Spray in combinatie met Dadi Oil is dé oplossing voor probleemnagels. 

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het ‘bed epithelium’ wordt genoemd.
Dit weefsel is verantwoordelijk voor het begeleiden van de nagelplaat langs het nagelbed.
Als dit epithelium is uitgedroogd kan de nagelplaat niet goed aan het nagelbed hechten en wordt de begeleiding verstoort. Hierdoor scheurt de nagel open, dat nog meer uitdroging veroorzaakt. Vaak ziet u dit ook in geval van een schimmelnagel.

Gebruik deze producten ongeveer 32 weken achtereen sluitend voor het beste resultaat. 

Verpakking

Created with Sketch.

Dadi' Oil 3.75 ML
Solution Spray 50 ML

Werking

Created with Sketch.

HFL Solution Spray is een gepatenteerde formule met het eerste product op de markt dat een grondstof uit de voedingsmiddelenindustrie bevat! Deze grondstof, Sodium Benzoate, staat erom bekend gisten en bacteriën aan te pakken. Daarnaast bevat de solution spray verzorgende bestanddelen, zoals D-Limonene om de huid te kalmeren en Panthenol als provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagels.

HFL Solution Spray komt op de nagels en de omringende huid terecht door het gebruik van een spray. Hiermee wordt voorkomen dat er enige delen worden overgeslagen. Het product dringt door de nagelplaat en huid heen en komt zo bij de matrix van de nagel terecht. Daar ontstaan de nieuwe cellen van de nagel. De Solution Spray pakt daardoor in de gehele nagel de infectie aan.

Dadi Oil heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het bed epithelium weer elastisch te maken. Dit is namelijk de hele sleutel tot succes van de nagel. De olie trekt ook snel de huid binnen wat de druk van de nagelplaat vermindert en daardoor kan de nagelplaat beter bewegen. Dadi Oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel open blijven waardoor het beter de Solution Spray en Dadi’ Oil opneemt. Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en de Dadi Oil maakt de nagel weer compact. Als de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met olie, neemt de kans dat nieuwe micro-organismen er gaan huishouden ook drastisch af. Schimmels en bacteriën zijn namelijk opportunistische pathogenen. Je kunt de Dadi Oil dus ook voor trauma nagel, of andere nagelafwijkingen gebruiken.

Gebruik

Created with Sketch.

 

‘s Ochtends en ‘s avonds de aangedane teennagel(s) sprayen met de solution spray. Daarna de Dadi oil aanbrengen d.m.v. een druppel aan de bovenkant van de teennagel te doen en deze inmasseren op en rond de nagel.

Daarnaast bevat de solution spray verzorgende bestanddelen, zoals D-Limonene om de huid te kalmeren en Panthenol als provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagels.