Footlogix Eelt set

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪50‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Verzacht eelt in een handomdraai en verwijder effectief overtollig eelt
Met het Footlogix Combo Eelt Verwijderen pakket ben je in een handomdraai verlost van overtollig eelt. 

Dit pakket maakt het exfoliëren van eelt super eenvoudig en snel, waardoor je voeten weer glad en zacht aanvoelen. 

Het pakket bestaat uit een flacon met 100ml Footlogix Callus Softener en een professionele voetvijl met rubberen handgreep.

Hoe gebruik je de set?

Spray vanaf een afstand van ongeveer 10 cm Footlogix® Callus Softener op de te behandelen eeltplekken van de voeten. Laat dit vervolgens ongeveer 3 tot 5 minuten inwerken. Exfolieer met de voetvijl zodra de huid niet meer nat, maar nog plakkerig aanvoelt. Begin met de grove kant om eelt en ruwe huid te vijlen. Werk af met de fijne kant om de huid glad te maken. Herhaal bovenstaande stappen indien nodig. 

Verpakking

Created with Sketch.

Inhoud bevat 100 ml en is goed voor 280 applicaties

Werking

Created with Sketch.

Footlogix Callus Softener
Footlogix Callus Softener is een hydraterende en verzachtende behandeling voor droge, ruwe, gebarsten en eelt voeten. Gebruik in combinatie met de voetvijl om het exfoliëren van eelt en ruwe huid in een handomdraai toe te passen. De revolutionaire hygiënische 360º spray werkt vanuit elke hoek (zelfs ondersteboven) om moeilijk bereikbare plaatsen in te kunnen spuiten. Deze spray is een niet-agressieve formule die niet afgewassen hoeft worden omdat het de huid na gebruik blijft hydrateren.

Footlogix voetvijl
De Footlogix voetvijl met rubberen handgreep is dubbelzijdig en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De voetvijl is heel erg licht van gewicht en daarmee super eenvoudig in gebruik. Je kunt de vijl in elke richting gebruiken zonder dat je de huid beschadigt. De ruwe zijde heeft een uniek verhoogd puntpatroon. Dit is bedoeld om het eeltverwijderingsproces te versnellen en efficiënter te maken. Bij iedere vouwbeweging worden meerdere lagen droge huid en eelt weggeveegd. De achterkant van de vijl heeft een schuurblad met een fijne korrel om een gladde afwerking op de huid te verkrijgen. De professionele voetvijl kan volledig gedesinfecteerd en/of gesteriliseerd worden en gaat erg lang mee.

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik en wordt aanbevolen te gebruiken tussen eventuele pedicure behandelingen door. Ook geschikt voor diabetici.

Te gebruiken bij

Created with Sketch.

Eeltplekken
Droge/verhoornde huid
Bij hyperkerastose, kloven, rhagades, likdoorns